تبلیغات
آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا - شیرینی

آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا

شیرینی

پنجشنبه 26 خرداد 1384

آموزشگاه شیرینی پزی وآشپزی مهنا

 

Mohanna Academy Confectionery cooking

 

 

کرم هلو و موز

مواد لازم:

 

هلو یا کمپوت هلو             5/0کیلو یا 1 قوطی خورد کرده

موز خورد شده                 250 گرم

زرده تخم مرغ                 4 عدد

شیر                              5/1 پیمانه

شکر                             100 گرم

پودر زلاتین                     2 ق غ

آب برای حل زلاتین            1 لیوان

خامه برای تزئین                50 گرم

وانیل                             2/1 ق چ

 

طرز تهیه:

زرده و شکر و وانیل را خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شود شیر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد مقدار کمی از شیر را وارد زرده می کنیم و مدام هم میزنیم تا زرده پخته نشودسپس

زرده را به شیر روی حرارت اضافه می کنیم و به زدن ادامه می دهیم و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم زلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مواد شیر اضافه می کنیم مایه را می گذاریم کمی سرد شود و بعد 2/1 هلو و 2/1 موز را درون مواد می ریزیم و با قاشق تمام مواد را مخلوط می کنیم و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم و بعد از بسته شدن قالب را در آب گرم فرو کرده و کرم را بر می گردانیم و به طور دلخواه آن را تزئین می کنیم.

 

 

خاکزاد

 



[ پنجشنبه 26 خرداد 1384 - 07:06 ق.ظ ]
[ویرایش شده در : یکشنبه 9 مرداد 1384 - 03:07 ق.ظ]

[ پیام ()|| خاکزاد ] [عمومي , ] [+]